Legyen a közösség tagja!

A regisztráció és a foglalás menete

Tagság

A foglalás megkezdéséhez regisztrációs kulcsot kell igényelnie!

 

1. Ehhez kattintson a „KÉREM A KULCSOT MOST” feliratra!

2. A külön oldalon megjelenő programnaptár tetején, a Sauna Bearlang logó melletti fehér négyzetbe (ahol a „kulcs vagy e-mail” felirat látható) írja be az e-mail címét!

3. A regisztrációs kulcs megszerzéséhez adja meg a nevét, majd egy könnyű matematikai kérdés megválaszolásával igazolja, hogy Ön nem robot.

4. Az „Elküld” gomb megnyomását követően a rendszer az Ön által megadott e-mail címre elküldi az Ön személyes regisztrációs kulcsát. FIGYELEM!!! Több rendszer is a „kulcsot” tartalmazó, általunk küldött levelet a SPAM mappába helyezi. Ezért kérjük ellenőrizze a levélszemétnek minősített üzeneteket is, ha a regisztrációt követően nem találja az info@saunabearlang.com által küldött levelet!

 

A programnaptár

A programnaptár egyszerűbb áttekinthetősége érdekében piros háttérrel jelöltük azokat a napokat, ahol már nincs szabad hely. Sárga háttérrel jelöltük, ahol még pár hely foglalható és zöld háttérrel, ahol még több hely is szabad. 

MInden napnál feltüntettük, hogy a program mettől meddig fog tartani és ki lesz a szaunamester.

Azt is feltüntettük, hogy hány szabad hely van még arra a napra és mennyi foglalás vár még véglegesítésre.

A foglalás menete

1. Bejelentkezés

A külön oldalon megjelenő programnaptár tetején, a Sauna Bearlang logó melletti fehér négyzetbe írja be a regisztrációs kulcsát! Ezt követően klikkeljen a „Belépés” feliratú gombra!

2. Program kiválasztása

Klikkeljen rá a naptárban annak a programnak a kockájára, amelyen részt szeretne venni.

3. Résztvevők megadása

A kiválasztott nap nézetében annyi személyre lehet foglalási kérést küldeni, amennyi szabad hely rendelkezésre áll. Írja be annak a nevét az egyik üres mezőbe, akinek foglalni szeretne!

4. Foglalási kérés elküldése

A nevek beírását követően klikkeljen rá a „FOGLALÁS” gombra! Ezzel elküldte a rendszernek az Ön foglalási kérését.

5. A foglalás véglegesítése

A foglalási kérés elküldését követően a rendszer visszaigazolja, hogy mikorra és kinek foglalt helyet, valamint megadja azt a bankszámlaszámot, ahová a részvételi díjat el kell utalnia.

6. A foglalás törlése

A foglalások az átutalások sorrendjében véglegesednek. Amennyiben a foglalást követő 2 órán belül nem történik meg a részvételi díj kiegyenlítése, úgy a rendszer autómatikusan törli a foglalást. Amennyiben a foglalását le szeretné mondani, abban az esetben ha ezt a program kezdete előtt 24 órával teszi, akkor egy másik alkalommal leszaunázhatja a befizetett összeget. 24 órán belüli lemondás esetében nem áll módunkban másik alkalmat biztosítani a befizetett összeg leszaunázására.

Relaxáció
Harmónia
Megfiatalodás
Stresszmentesülés

Relax

Luxus, minőség és kényelem

Legyen a Saunabearlang közösség tagja!

A programjainkkal kapcsolatos legfrissebb információkért legyen tagja valamely közösségünknek!

Csatlakozzon a Saunabearlang Messenger csoporthoz, vegye fel ismerősnek a Sauna Bearlang Facebook oldalt, vagy Saunabearlang Facebook üzleti oldalt.

Szintén elsőkézből tájékozódhat legfrissebb programjainkról, ha a lentebbi résznél feliratkozik a hírleveleinkre, vagy a „Foglalás” menüponton regisztrálja magát a programnaptárunkban.

Gyere hozzánk!

Engedd meg Magadnak, hogy eltölts egy relaxáló estét a Saunabearlangban!