Saunabearlang, ahol minden perc élmény

Álmaimban viszontlátlak

Felöntések

A szaunázás közösségi élménnyé válik

Aktuális programjaink

Az alábbi plakátokra kattintva közvetlenül érhetik el az egyes programokat a programnaptárunkban. Ehhez azonban a regisztrációs kulcssukkal előbb be kell jelentkezniük a naptárunkba.

Abban az esetben, ha még nem jelentkeztek be és úgy klikkelnek a kiválasztott plakátra, az új ablakban megnyíló programnaptár kérni fogja a bejelntkezést és csak azt követően engedi a kiválasztott programra a foglalást.

Az alábbi gombra kattintva pedig az aktuális havi programjainkat tekinthetik meg.

Művészi ráadás szauna party

 

2024.06.22. (Szombat) és 2024.06.23. (Vasárnap)

Álmaimban viszontlátlak

Extra program

Kedves könyv és irodalom kedvelő Saunabearlang Vendégeink!

Nagy szerepet töltött be mind a munka, mind a magánéletemben a szauna tökéletes világa, ahol nem csak a szabadidőmet tölthettem el, de a kreativitásomat is kiteljesíthettem.

Nagy örömmel szeretném tudatni veletek, hogy az “Álmaimban viszontlátlak” című, immáron második könyvem, kiadásra kerül ez év június 10-én.

A könyvvel először az idei budapesti könyvhéten találkozhattok, ahol Június 15-én és 16-án a Publio kiadó standjánál dedikálni is fogok.

Aki oda nem tud kilátogatni, de szeretne velem és a könyvvel egyszerre találkozni, azt nagy szeretettel várom június 22-én a Saunabearlangba.

Ekkor egy “Művészeti Szombat” elnevezésű egésznapos szaunázást szervezünk, mely egyben a könyvem ősbemutatója is lesz.

Ezen alkalommal a könyv borítójának alapjául szolgáló festményt bemutatjuk, a könyv történetéről és elkészültéről több érdekes részletet is megosztunk a résztvevőkkel.

A könyv színvonalához illeszkedő különleges borokat kóstolhattok majd a NiER pincészet jóvoltából, miközben két kiváló szaunamesterünk, Ráduly Ildikó és Rüsics Norbert, forrósítja a levegőt a szaunánkban.

A 6 felöntés közötti szünetekben természetesen egy finom ebédre is a vendégeink lesztek!

Aki pedig szeretné, már meg is rendelheti a könyvem, hisz az már előrendelhető a plakát alatti linken!

Mindenkit várunk sok szeretettel programjainkon!✨

 

 

A könyv üzenete

A második könyvem mondanivalója a lányaimnak szánt üzenetem!

Igaz ezzel a történettel elsősorban Eszter lányomhoz szerettem volna szólni, mindkét mára már felnőtt gyermekem hasonló nehézségeket élt át velem.

Blanka mindig anyásabb volt, Eszter pedig inkább hozzám húzott.

A rosszul választott távolságtartó magatartásom így Őt jobban sújtotta.

Ezért neki ajánlottam ezt a könyvem.

Szerencsésen fiatalon lettem édesapa, talán túl fiatalon is, így amikor hárman maradtunk, nem igazán tudtam, hogy miként neveljem helyesen az ikerlányaimat!

Szerencsére közel sem követtem el annyi hibát, mint a könyvem főszereplője Benjámin, biztos vagyok abban, hogy a mai tudásommal egész másként neveltem volna őket, ezáltal talán sokkal több szeretetet és biztonságérzést kaphattak volna, már gyermekkorukban is.

Az üzenetem ezzel a könyvvel a lányaimnak: sajnálom azt, hogy nem tudtam jobb apukájuk lenni, amikor egyedül voltunk, mint amilyen voltam… Talán az álmaimban én is kijavíthatom a tévedéseimet…és ha anno nem is, talán most több szeretetet tudok majd adni nekik..

A történet mondanivalója azt is megmutatja, hogy mennyire értékes a szülő-gyermek kapcsolat, hiszen ez a könyvem tényleg szívből és nekik szól!

Természetesen, ha szeretnél egy jót szaunázni, miközben még többet megtudhatsz a könyvről, akkor a weboldalon található programnaptárban a 2023.június 22-23-ai napokra foglalva, még velem is tudsz majd találkozni a Saunabearlangban! 😍

 

Aki pedig szeretné, már meg is rendelheti a könyvem, hisz az már előrendelhető a fénykép alatti linken!

 

A történet szereplői

Négy kiemelkedő karakter jelenik meg a történetben:

Derek – az amerikai hadsereg parancsnoka, a könyv szerinti múltban kapcsolódik be az eseményekbe, ám végül az összes történeti szálban jelentős szerepet kap.
Kiderül, hogy az Ő hibás döntése folytán lett színvakká a világ. 🇺🇸

Elisabeth – az amerikai hadsereg megbízásából a könyv szerinti jelenkorban végez kutatásokat az emberiség színlátásának visszaszerzése érdekében.👩🏼‍🔬

Esther – a könyv szerinti jelenkor főhősének, Benjáminnak a lánya, aki az apjával való elviselhetetlen kapcsolata miatt öngyilkos lett. 👧🏽

Benjámin – a könyv szerinti jelenben találkozunk vele és álmain keresztül ismerhetjük meg, hogy viselkedése miként okozta lánya, Esther vesztét. Ugyanezen álmokon keresztül láthatjuk, hogy ezen tetteit miként próbálja az Elisabeth-el közös kutatásuk során megváltoztatni.
Ki tudja miért, amint változik Benjámin álmaiban a múlt, megváltozik az ébrenlétben a jelen is.. 🧑🏻‍💼

Ha kedveled a váratlan fordulatokkal teli, dinamikusan fejlődő, rejtélyekkel fűszerezett izgalmas történeteket, akkor ez a Te könyved! 😎

Aki pedig szeretné, már meg is rendelheti a könyvem, hisz az már előrendelhető a plakát alatti linken!

 

A főbb események

A könyv időzítése szerinti múlt és jelen, két témakörben vezet minket végig a történeteken:

1. Egyrészt míg a múlt jeleneteiben azt a folyamatot láthatjuk, hogy miként lesz színvakká a világ, addig a jelenkori jelenetekben a színlátás visszaszerzésére tett kísérleteket követhetjük nyomon.👀

2. Másrészt a jelenbeli kutatásban résztvevő Benjámin jellemfejlődését követhetjük nyomon, a kísérletek során a múltról vizionalizált álmain keresztül. ✨

Bár ezek az események külön szálakon futnak, mégis kihatnak egymásra azáltal, hogy Benjámin álmaiban a múlt eseményein végzett változtatások hatására, megváltozik a jelen is. De nem is árulok el több érdekes és izgalmas momentumot a könyv kapcsán ! 🙉

Ha felkeltettük az érdeklődésedet a könyv lenyűgöző szálainak felfedésében, akkor a plakát alatti linken előrendelhető a könyv:

Relaxáció
Harmónia
Megfiatalodás
Stresszmentesülés

Árlista

  • „Batyus” esték  —  8.000,- Ft/fő
  • Kiváló esték  —  13.000,- Ft/fő
  • Utazás a világ körül  — 13.000,- Ft/fő
  • Extra esték  — 20.000,- Ft/fő
  • VIP esték  — 25.000,- Ft/fő
  • Magánrendezvények — 120.000-, Ft/alkalom, szaunamester 40.000,-Ft-ért, valamint vacsora 4.500,-Ft/fő-ért rendelhető

Relax

Luxus, minőség és kényelem

Legyen a Saunabearlang közösség tagja!

A programjainkkal kapcsolatos legfrissebb információkért legyen tagja valamely közösségünknek!

Csatlakozzon a Saunabearlang Messenger csoporthoz, vegye fel ismerősnek a Sauna Bearlang Facebook oldalt, vagy Saunabearlang Facebook üzleti oldalt.

Szintén elsőkézből tájékozódhat legfrissebb programjainkról, ha a lentebbi résznél feliratkozik a hírleveleinkre, vagy a „Foglalás” menüponton regisztrálja magát a programnaptárunkban.

Gyere hozzánk!

Engedd meg Magadnak, hogy eltölts egy relaxáló estét a Saunabearlangban!