Saunabearlang, ahol minden perc élmény

Mestereink

Luxus

Luxus, minőség és kényelem

Mestereink

A Saunabearlang olyan kiváló szaunamestereket sorakoztat fel, akik valamennyien egyedi stílust képviselnek. Ezen az oldalon az Ő rövid bemutatkozásukat olvashatjuk.

A Saunabearlang mesterei

1. Bajor Péter

2015-ben végeztem, azóta heti egy-két alkalommal „dolgozom” szaunamesterként, bár ez, sok kollégámhoz hasonlóan, nekem is inkább kedvtelés, mint munka. Szeretem valamilyen téma, történet köré felépíteni a programjaimat, nyugisabban kezdve, aztán fokozatosan erősítve a befejezést tervezem a legerősebbre.

2. Bakai Dóra

Dóri táncos mozdulataival és mindig vidám szauna programjaival varázsol mosolyt az arcokra. Ellazító relax és intenzív pörgős felöntések is jellemzik őt.

3. Bártfai Erika

Bártfai Erika Mária vagyok, az abszolút műkedvelő és szaunázó meister. Civil pályámon optometristaként igyekszem tenni másokért, a szaunában is ez éltet. 8-10 éves korom óta szaunázom, ehhez képest közelítőleg 2 éve próbálgatom magam némi tudatossággal a kályha mellett. Minden műfaját imádom, egy-egy jól elkapott hangulat napokig elkísér. Magával ragadó optimizmus és pozitivitás jellemzi Erika személyiségét és egyben programjait is. Illatokban és zenében is a minőségre törekszik, folyamatosan képzi magát, miközben a vendégek szórakozását is szem előtt tartja. 2021 óta szaunamester, vendég mesterként Budapesten és környékén lehet még látni őt a SaunaBearlang mellett.

4. Belle Bernadett

Pár éve foglalkozom aktívan ezzel a magával ragadó szakmával, de már jó ideje az egészséges szaunázás szerelmese vagyok. Programjaimat több helyszínen tartom, tagja vagyok számos szauna csapatnak is. A folyamatos tanulás híve vagyok, így tudásom igyekszem időről-időre fejleszteni a vendégeim javára. Hozzám legközelebb a dallamos, dinamikus, erőteljesebb intenzitású programok állnak, de szívesen tartok relaxációs programokat is. Az egészséges szaunázás híveként igyekszem vendégeimet a szauna-etikett betartása mellett a textilmentes szaunázás felé terelni.

5. Devecsai Péter

Devecsai Péter vagyok. 2016 óta vagyok szauna mester fő állásom mellett, viszont szabadúszó vagyok nincs fix helyem így több helyszínen is találkozhattok velem mint például Budapesten a Saunabearlang és Székesfehérváron az Árpád fürdőben! Hobby mesterként minden percét imádom amikor dolgozom és láthatom a vendégek arcán az élvezetet, ilyen hobbym a masszázs is ahol a lényeg a vendégek jólléte és ellazulása! Minden műfajban otthon érzem magam és garantált jókedv a szaunában ahol megjelenek! Várlak programjaimon sok szeretettel!

6. Hruskó Csaba

Hruskó Csaba vagyok, 8 éve vagyok szaunamester. Azóta folyamatosan és sikeresen részt veszek a szauna versenyeken. Nyertem herbál versenyt, többször lettem díjazva a legjobb szaunaillatért. A legtöbb magyarországi szaunában megfordultam már. Erősségem az illatok professzionális használata, herbál technikák, a kreativitás és a humor.

7. Kiss Marianna

Sziasztok,

Kiss Marianna  vagyok 2018 óta szaunamester, jelenleg Kerekdombon az ország legnagyobb fatüzelésű rönkszaunájában dolgozom mint vezető szaunamester. Szívemhez közel állnak a relax, spirituális, tematikus programok. A show helyett a klasszik technikát helyezem előtérbe, hiszek abba, hogy a látványnál fontosabb, hogy a vendég jól meg legyen legyezve és megkapja azt a szaunélményt amiért jött.

Vallom, hogy ez egy csodás világ, csak légy nyitott rá.
A szaunamesterséget nem lehet muszájból csinálni…sok szakmát meg dolgot lehet de ezt nem…
Csak szívből meg szeretetből tudsz olyan programot nyújtani a vendégnek amiért visszafog jönni és hálás lesz Neked azért amit nyújtottál.

8. Kovács Gábor

Tolna megyéből, Bölcskéről érkeztem és 2020 óta pörgetem a törölközőt, egyre nagyobb lelkesedéssel!
Saját mobil szaunámban heti szinten fogadok vendégeket, de szívesen veszem ha máshol is meg tudom mutatni a hobbimat.
Jellemzően Rock és Blues zene szól amire erős ventiláció párosul!

9. Márics Krisztián

Márics Krisztián 2017 óta csapja a szelet. Technikailag sajátos, ugyanis rengeteg olyan technika van, amit saját maga dolgoz ki. Programjai sokszínűek. A törölközőt nem engedi el egészen addig, amíg a legmufurcabb vendég tetszését sem nyeri el. Stílusa egyedi. Magányos lovasként az élre szokott törni, de van, hogy a sok teendő miatt a lova megfárad. Ha ez bekövetkezik, akkor is át tudja fordítani a sapkát és felszívja magát, akár Sylvester Stallone a Túl a csúcson című filmben.

10. Orosz Máté

Sziasztok a nevem Orosz Máté. 2020-ban kezdtem komolyabban foglalkozni a szauna felöntésekkel. A szeánszos csapatban kezdtem, és volt szerencsém kipróbálni magam kisebb nagyobb helyeken. Nagyon szeretem és elhivatottan űzöm ezt a szakmát, és ez felöntéseimen is látszik. Pörgősek, ritmusosak igazi táncolós hangulat van nálam. Gyere el és próbáld ki.🤗

11. Ráduly Ildikó

A természet közelisége, a harmónia és a szépség mind olyan értékek, amelyek a szaunamesteri filozófiámban fontos szerepet játszanak. A zene, a tánc, a tűz és a szél szavak jellemzik leginkább munkámat. Munkám során kiemelkedően fontos számomra a tisztaság és az esztétika. A szaunázás élménye fokozható azokkal az illóolajokkal, amelyekkel a szaunába járókat kényeztetem. A különleges fények, a természetes anyagok mind hozzájárulnak a szauna élményéhez, amelynek során testünk és szellemünk ellazul, a hétköznapok stressze eltűnik és az élet szépségeit élvezhetjük. A szaunamesterséget egy olyan művészeti formának tartom, amelyben a mesterek magukra öltik a terapeuta, a művész és a vendéglátó szerepét. A szaunamesteri filozófiám pedig mindezt a természet erejével, harmóniájával és szépségével ötvözi, hogy vendégeim teljesen feltöltődve, megújulva távozzanak a szaunából. Remélem, hogy ez a bemutatkozás elnyerte tetszését, és hogy hamarosan személyesen is találkozhatunk a szaunában, hogy munkámat és szenvedélyemet az Ön testi, szellemi és lelki megújulása szolgálatába állíthassam.

12. Rüsics Norbert

Sziasztok, Rüsics Norbert vagyok 2021 óta szaunamester, jelenleg a Springday Health Club vezető szaunamestere és havi rendszerességgel látogatom a Saunabearlangot, de rendszeresen hívnak csapatépítőkre, privát programokra és elvonulások szervezésére. A szívemhez közel állnak a relax, spirituális, tematikus programok, de ettől függetlenül sűrűn legyezek mainstream zenére is. A show helyett a klasszik technikát helyezem előtérbe, hiszek abba, hogy a látványnál fontosabb, hogy a vendég jól meg legyen legyezve. A programjaimat rendszeresen színesítem Tibeti hangtálakkal és szaunán kívül is tartok hangfürdőt. Várlak benneteket szeretettel a programjaimon.

13. Szolga Balázs

Sziasztok!

2010 óta járok rendszeresen szaunaprogramokra, 2015 februárjában pedig úgy döntöttem, hogy kipróbálom a „másik oldalt” is.

Miután elvégeztem a Szauna Club képzését, először a szentendrei V-8 verseny-szaunájában csaptam a szelet, majd a budapesti Millennium Hotel-ben.

Amióta a Bearlang létezik, minden hónapban csinálok itt is tematikus estéket.

Ezen kívül rendszeresen a Margitszigeten látogathatjátok programjaimat az Ensana Thermal Hotel wellness-részlegében.

Változatos zenékkel, minőségi illatokkal, szenzációs hangulattal várlak Titeket programjaimon!

Relaxáció
Harmónia
Megfiatalodás
Stresszmentesülés

Árlista

  • „Batyus” szerdák  —  8.000,- Ft/fő
  • Kiváló programok  —  13.000,- Ft/fő
  • Utazás a világ körül  — 13.000,- Ft/fő
  • Extra programok  — 20.000,- Ft/fő
  • VIP programok  — 25.000,- Ft/fő
  • Magánrendezvények — 120.000-, Ft/alkalom, szaunamester 40.000,-Ft-ért, valamint vacsora 5.000,-Ft/fő-ért rendelhető

Relax

Luxus, minőség és kényelem

Legyen a Saunabearlang közösség tagja!

A programjainkkal kapcsolatos legfrissebb információkért legyen tagja valamely közösségünknek!

Csatlakozzon a Saunabearlang Messenger csoporthoz, vegye fel ismerősnek a Sauna Bearlang Facebook oldalt, vagy Saunabearlang Facebook üzleti oldalt.

Szintén elsőkézből tájékozódhat legfrissebb programjainkról, ha a lentebbi résznél feliratkozik a hírleveleinkre, vagy a „Foglalás” menüponton regisztrálja magát a programnaptárunkban.

Gyere hozzánk!

Engedd meg Magadnak, hogy eltölts egy relaxáló estét a Saunabearlangban!