Ahol a relaxálás élmény

Szauna Programok

Izzadás

A szaunázás közösségi élménnyé válik

Szauna programok

A szaunamesterek által tartott 12-15 perces felöntések alatt a vendégeket intenzív hőhatás éri, melynek következtében hamarabb kezdenek el izzadni és ezéltal méregteleníteni, mint egy normál szaunázás során.

A mester 100%-os tisztaságú illóolajokkal kezelt jéggolyót helyez a fatüzeléses kályhán lévő lávakövekre, melynek hatására felszabduló forró levegő, megemelve a hőérzetünket beindítja szervezetünk stresszmentesítését.

A gyógyító illatok hatását zene és fényjáték teszi teljessé a program során.

Luxus, minőség és kényelem

Kiváló Programok

Szaunamestereink a kiváló programok során négy felöntést tartanak, egymást követően 40 percenként. Minden alkalommal más és más tartalmi ívet visznek végig az illatok és zene kíséretével.

Ezen alkalmak alatt vendégeink a Saunabearlang megszokott korlátlan étel és ital kínálatát élvezhetik, az alapvető kikapcsolódási lehetőségek mellett.

Extra Programok

Ezen programok során a felöntések valamely egyedi, aktuális téma mentén épülnek fel. A 4 kiváló felöntés mellettt olyan extra élmény elemek gazdagítják az estét, amelyek igazodnak a program tematikájához. Ilyenek voltak eddig a nyári nap-éj egyenlőségnél a tűz zsonglőr és a kártyajós, a Karibi Party során a korlátlan koktél fogyasztás és tánc bemutató vagy az „Ezeregy Éjszaka Meséi” Partynál a hastáncos bemutató.

Ezen alkalmak alatt vendégeink az adott programhoz igazodó ízvilágú extra italokat és ételeket fogyaszthatnak KicsiZso kamado mester remekművei közül.

VIP Programok

A rendkívül egyedi programok során, két különböző alkalomból lehet az itt résztvevő vendég érzete az, hogy Ő egy rendkívül fontos ember a számunkra.

Szervezünk olyan VIP eseményeket, ahol a maximált létszám 10 fő. Ezen alkalmakkor több szaunamester kényezteti a vendégeket, így azokra sokkal nagyobb figyelem hárul, mint az egyéb rendezvények során. A szokásos 4 felöntés mellett más egyedi szolgáltatást is nyújtanak a mestereink, úgyis mint virgácsos testkezelést, hang terápiát vagy élőerős masszázst.

Szintén VIP jelleget ad programjainknak az olyan esemény, amikor valamely ritka, egyedi és ezáltal különleges eseményen vehetnek részt. Ilyen például az „Osztriga és Pezsgő” Party, ahol 12 osztriga különlegességet kóstolhatnak meg vendégeink a felöntések között.

Magánrendezvények

Amennyiben jól összeszokott baráti társaságok azt szeretnék, hogy rajtuk kívül más vendég ne legyen jelen, amikor Ők szaunáznak, akkor érdemes a Saunabearlangot magánrendezvényre kibérelni.

Ilyenkor a szolgáltatás árába csak a házigazda jelenléte és segítsége tartozik bele, az alapvető szolgáltatásokon felül. Amennyiben a csapat mégis szeretne étkeztetést vagy szaunamestert igényelni, akkor azt felárért tudunk biztosítani.

Batyus programok

Szaunamestereink a batyus partijaink alkalmával a programok során négy felöntést tartanak, egymást követően 40 percenként. Minden alkalommal más és más tartalmi ívet visznek végig az illatok és zene kíséretével.

17:30-tól kapunyitás és 18:00-tól első felöntés! 

Ezen alkalmak alatt vendégeink a Saunabearlang megszokott korlátlan étel és ital (zöldség és gyümölcs snack illetve 100% gyümölcslevek)  kínálatát élvezhetik, az alapvető kikapcsolódási lehetőségek mellett mint például masszazsfotel, jakuzzi és külső visszahűlési lehetőségek.

Természetesen a batyus jelleg miatt a vendégeink ilyenkor hozhatnak olyan ételeket és italokat, amelyeket a program során szeretnének elfogyasztani.

Utazás a világ körül

Kalandos képzeletbeli utazásra invitálunk benneteket a havonta megrendezésre kerülő “Utazás a világ körül” programsorozatunkkal.

Ezen estek során különböző országok ízeivel, italaival, tematikus különlegességeikkel ismerkedhettek meg a szaunánk keretein belül.🔥

Mindezt egy kiváló parti keretében biztosítjuk a számotokra.

Mestereink ilyenkor a tematikához illő jelmezben végzik a felöntéseket, valamint az adott ország jellegzetes zenéire tartják a programot.

Relaxáció
Harmónia
Megfiatalodás
Stresszmentesülés

Árlista

  • „Batyus” este  —  8.000,- Ft/fő
  • Kiváló este  —  13.000,- Ft/fő
  • Utazás a világ körül  — 15.000,- Ft/fő
  • Extra este  — 20.000,- Ft/fő
  • VIP este  — 25.000,- Ft/fő
  • Magánrendezvények — 120.000-, Ft/alkalom, szaunamester 30.000,-Ft-ért, valamint vacsora 4.500,-Ft/fő-ért rendelhető

Relax

Luxus, minőség és kényelem

Legyen a Saunabearlang közösség tagja!

A programjainkkal kapcsolatos legfrissebb információkért legyen tagja valamely közösségünknek!

Csatlakozzon a Saunabearlang Messenger csoporthoz, vegye fel ismerősnek a Sauna Bearlang Facebook oldalt, vagy Saunabearlang Facebook üzleti oldalt.

Szintén elsőkézből tájékozódhat legfrissebb programjainkról, ha a lentebbi résznél feliratkozik a hírleveleinkre, vagy a „Foglalás” menüponton regisztrálja magát a programnaptárunkban.

Gyere hozzánk!

Engedd meg Magadnak, hogy eltölts egy relaxáló estét a Saunabearlangban!